Hoe is Radio Mama ontstaan?

Twee jaar geleden was ik op zoek naar info over ouderschap. Ik was net bevallen van mijn tweede kindje en ik zag door de bomen het bos niet meer. Zo veel tegenstrijdige info, zo veel verschillende meningen, zo veel goedbedoeld maar ongevraagd advies, zo veel boeken, zo veel websites,… Ik wilde wel boeken lezen, maar vond daar de tijd niet voor.

Ik besloot een podcast te maken over ouder zijn van jonge kindjes: Radio Mama. Ik sprak met verschillende experts om zoveel mogelijk te weten te komen over dat ouderschap en wat er allemaal mogelijk is. Ik was gestart met de bedoeling om informatie te zoeken, maar uiteindelijk vond ik mijn eigen instinctieve moedergevoel terug. Dat gevoel dat zo ondergesneeuwd was. Dat gevoel dat zegt: jij kàn het, dat mama zijn.

Radio Mama heeft mijn eigen leven veranderd. Al mijn gasten leren me bij, ze ontroeren me, laten me huilen en lachen, helpen me nadenken, stilstaan, aanpassen en groeien. Het is een ongelooflijke eer dat ik dat proces mag delen met jou.

It’s time to take it to the next level…

Hallo, Radio Mama Dorp!

Naast Radio Mama is er vanaf januari ook Radio Mama Dorp! Een online dorp waar we gezellig samenkomen om elkaar te ontmoeten. Het is een warme, veilige plek waar je als luisteraar van de podcast kan verbinden met gelijkgestemde ouders en waar je getrakteerd wordt op exclusieve extra’s.

Als lid van Radio Mama Dorp ben je deel van de tribe en krijg je toegang tot waardevolle extra’s. Je zal geen enkele aflevering missen. Je kan, als je dat wil, nog dieper ingaan op de onderwerpen van de podcast. Je kan verbinden met elkaar. Je kan vertrouwen op jezelf als ouder en steun vinden bij elkaar.

Als je lid wordt van Radio Mama Dorp steun je mij om nog lang verder te gaan met Radio Mama. Want dankzij jouw steun kunnen de podcastafleveringen van Radio Mama gratis beschikbaar blijven voor iedereen. Overal en voor altijd. Zo kunnen we samen ons steentje bijdragen aan de wereld en de toekomst van onze kindjes.

Helaas zijn de deuren van Radio Mama Dorp gesloten. Maar als je wil weten waar Radio Mama mee bezig is, schrijf je dan in op de Radio Mama Mailing.

Welkom in Radio Mama Dorp!

Wat krijg je in ruil voor je steun?

 • Toegang tot het Forum

  Als lid van Radio Mama Dorp krijg je toegang tot het Forum tot 1 juli 2021, het einde van het vierde seizoen van Radio Mama. Het Forum is een veilig, warm en verbindend online dorp waar je in contact kan komen met elkaar, zonder de bijkomende afleiding van social media.

 • Toegang tot de Bib

  Als lid van Radio Mama Dorp krijg je toegang tot de Bib tot 1 juli 2021. Hierin vind je alle podcastafleveringen en extra’s zoals bv. boekenlijsten, replays van Q&A sessies,...

 • 6 exclusieve podcastafleveringen

  Als lid van Radio Mama Dorp krijg je maandelijks een extra podcastaflevering. Het wordt nog beter! Want jij kan het onderwerp zelf mee bepalen!

 • 6 Q&A-sessions

  Als lid van Radio Mama Dorp kan je maandelijks deelnemen aan een live Q&A-sessie met een expert uit één van de afleveringen. Die doen we via Zoom zodat je je vraag hoogstpersoonlijk kan stellen en je ook kan verbinden met de andere deelnemers. Kan je de live Q&A niet bijwonen? Geen probleem want de replay is beschikbaar in de Bib!

 • Extra's

  Als lid van Radio Mama Dorp word je verwend en krijg je interessante extra's zoals bijvoorbeeld boekenlijsten!

Klinkt dat als muziek in de oren?

Dan is Radio Mama Dorp dé plek voor jou!

Een warme, veilige plek waar je als luisteraar van de podcast kan verbinden met gelijkgestemde ouders en waar je getrakteerd wordt op exclusieve extra’s.

Radio Mama Dorp is live gegaan op 4 januari en heeft op 18 januari definitief de deuren gesloten. Helaas kan je er niet meer bij. Maar ik hou je graag op de hoogte van alles dat er gebeurt met Radio Mama.
Watch Intro Video

Benieuwd naar het Forum
van Radio Mama Dorp?

Klik op play en neem alvast een kijkje.

Voel jij je soms ook zo?

 • Je voelt je onbegrepen als het gaat om de keuzes die je maakt in je ouderschap.

 • Je voelt je eenzaam met weinig gelijkgestemden in je directe omgeving.

 • Je raakt verward door alle tegenstrijdige adviezen.

 • Je hebt een grote honger naar kennis als het gaat over opvoeden maar je ziet door de bomen het bos niet meer.

 • Je hebt nood aan verbinding en aangename gesprekken met andere mama’s of papa’s.

Stel je nu eens voor dat...

 • Je deel uitmaakt van de Radio Mama Tribe en je je nooit meer alleen voelt in het ouderschap.

 • Je geen énkele aflevering van Radio Mama moet missen.

 • Je nog dieper kan ingaan op de onderwerpen uit de podcast.

 • Je het volle vertrouwen hebt in jezelf als ouder.

 • Radio Mama nog lang kan doorgaan!

Radio Mama Dorp is helaas volzet

Maar ik hou je graag op de hoogte van alles waar Radio Mama mee bezig is

Heb je nog vragen?

 • Hoe werkt het praktisch?

  Het Radio Mama Dorp opent op 4 januari 2021. Als je bent ingeschreven, krijg je vanaf dan toegang tot het Forum en de Bib, waar je alle afleveringen en extra’s vindt. De inschrijvingen SLUITEN op zondag 17 januari 2021 om middernacht. Vanaf dan kan je er niet meer bij! Dan is ons dorp compleet. FOMO? Terecht! 😉 Dit wil je niet missen!

 • Tot wanneer loopt het Radio Mama Dorp?

  Het Radio Mama Dorp loopt tot het einde van seizoen vier: tot en met juni 2021. Dan sluit het dorp. Je hebt dan ook geen toegang meer tot het Forum en de Bib. Als er voldoende inschrijvingen zijn, wordt het dorp opnieuw geopend bij de start van het volgende seizoen!

 • Hoe werkt de pre-order?

  T.e.m. 4 januari 2021 kan je in "pre-order" inschrijven. Je geniet dan € 50 korting. Opgelet, je krijgt wel pas toegang op 4 januari.

 • Kan ik na de pre-order nog inschrijven?

  Je kan nog t.e.m. 17 januari toegang krijgen tot Radio Mama Dorp. Schrijf je in vanaf 5 januari? Dan betaal je € 139 i.p.v. € 89.

 • Hoe kan inschrijven?

  Je klikt op één van de blauwe knoppen. Die nemen je mee naar de check-out. Hier geef je je voornaam, naam en e-mail adres in. Je kiest hoe je wil betalen en plaatst je bestelling. Je krijgt dan 3 e-mails. Eén om je bestelling te bevestigen. Eén met je log-in gegevens. En één met de link naar Radio Mama Dorp. Opgelet, bestel je in pre-order, dan heb je pas toegang op 4 januari 2021.

 • Krijg ik een factuur?

  Je factuur wordt automatisch meegestuurd in de bevestigingse-mail. Je kan ook je BTW-nummer ingeven op de check-out, indien van toepassing.

 • Als ik geen lid word van Radio Mama Dorp, kan ik dan nog gratis de podcast beluisteren?

  De podcast blijft gratis voor iedereen. Maar... als je kiest voor Radio Mama Dorp krijgt je wel 6 exclusieve podcastafleveringen (waar je zelf mee het onderwerp van mag bepalen), 6 Q&A sessies met experten en uiteraard toegang tot het Forum waar je met gelijkgezinde ouders in contact kan treden.

 • Geraak ik vanaf mijn smartphone of tablet in Radio Mama Dorp?

  Ja hoor! Vanaf eender welk toestel geraak je in Radio Mama Dorp. Het enige dat je nodig hebt is een internetconnectie. Geen technische shizzle. Het is heel gemakkelijk!

 • Kan ik in schijven betalen?

  Ja! Je kan in 2 of 3 schijven betalen. Selecteer je voorkeur in de check-out. De betalingen gebeuren daarna automatisch.

Wat zeggen anderen?

"De podcast equivalent van een warme choco!"

Noëmie Willemen

De podcast die ik had moeten horen toen ik voor het eerst een baby kreeg. Hartelijke, verbindende, bemoedigende gesprekken met een immer nieuwsgierige en fijngevoelige host. Kleine juweeltjes voor jonge ouders die onder de wallen en het melkspuug zitten.

"Er vielen eindelijk honderden puzzelstukjes op zijn plaats."

Sanne Walraven

Ik heb door jouw podcast zoveel geleerd en anderen ontdekt. Er vielen eindelijk honderden puzzelstukjes op zijn plaats. Ik heb 2 jonge kindjes en ben ook leerkracht. Ik kreeg eindelijk concrete handvaten om op te voeden zoals ik het voel. Vooral ook heel veel meer over mezelf bijgeleerd. Ik kocht gisteren je cursus en ben enorm enthousiast om weer bij te leren. In september zal ik het dan ook helemaal anders aanpakken in mijn klas. Dikke merci om te delen!

"Ik merk dat het in mijn hoofd en steeds meer in mijn moederhart gaat zitten."

Hannina Boers

Per toeval kwam ik op je podcasts van Radio Mama terecht en ik ben erdoor geraakt! Heb al veel afleveringen met veel interesse beluisterd. Heel interessant en super goed dat je dit maakt. Heb meerdere mensen al getipt. Van het ene thema wil ik door naar het andere thema en ik merk dat het in mijn hoofd en steeds meer in mijn moederhart gaat zitten. Heel fijn om zo’n podcast te hebben om naar te luisteren (kom ook niet meer zo toe aan lezen met twee kleine kinderen) en mee te laten inspireren.

Mag ik jou binnenkort verwelkomen in Radio Mama Dorp?